ACTIES

ACTIES

 

HELLMANN’S TAG JE FOTO ACTIE

Als Hellmann’s Hotspot doen wij mee aan de ‘Tag je foto’ actie van Hellmann’s. Vanaf 1 augustus 2018 betaalt Hellmann’s iedere dag een rekening van een gast die heeft gegeten bij een Hellmann’s Hotspot.

Wat moet je hiervoor doen?
Stap 1: Maak een instawaardige foodfoto met Hellmann’s erop.
Stap 2: Plaats je foto op Instagram.
Stap 3: Voeg de Hotspot locatie toe waar je je bestelling hebt geplaatst / hebt gegeten en tag je foto met #hellmannshotspot.
En dat is alles! Iedere dag selecteert Hellmann’s een winnaar. Ben jij de gelukkige? Dan betaalt Hellmann’s jouw rekening! De winnaars worden elke dag via Instagram bekend gemaakt.

 

 

WEEKACTIE

Bij Ribsfactory geniet je van de allerlekkerste spareribs, om je vingers bij af te likken! Topkwaliteit en versheid van de producten staan bij Ribsfactory voorop. Met wel 6 verschillende smaken op de kaart is er genoeg keus om regelmatig bij ons aan te schuiven. Maar we maken het nog leuker, van maandag t/m donderdag zijn onze spareribs namelijk maar €12,50! Een keertje doordeweeks langskomen dus maar?
De weekactie is niet geldig in Amsterdam.


RIBS SPECIAL

Ribsfactory is een spareribsrestaurant, bekend om de geheime receptuur waarmee we onze spareribs maken. Dat vraagt naar meer! Om onze gasten te blijven verrassen introduceren wij maandelijks een nieuwe Ribs Special. Iedere maand geniet je van de interessantste smaken, passend bij het seizoen.

SEPTEMBER: CHIMICHURRI

Waan je in Zuid-Amerikaanse sferen met onze Ribs Special van deze maand, de Chimichurri! Om je vingers bij af te likken!

 

ARE YOU READY TO GET YOUR HANDS DIRTY?

Ben jij niet vies van een lekker spareribje kluiven? Kom eten en deel jouw ‘vieze handen’ foto met #ribsfactory ✋✋✋
Van maandag t/m donderdag kun je zelfs aan je spareribs komen kluiven voor maar €12,50!
De leukste foto’s maken kans op een gratis diner voor twee!

 

GROEPSARRANGEMENT VANAF 10 PERSONEN

Voor groepen vanaf 10 personen bieden we automatisch het groepsarrangement aan. Hierbij krijg je van alles wat, geserveerd op planken, verspreid over de tafels. Een groepsarrangement kost €22,50 persoon, inclusief voorgerecht. Zonder voorgerecht is de prijs €18,50 per persoon.
Het groepsarrangement is niet verplicht, drank is exclusief.
Voorgerechten: Bread & Dip, Nacho’s for Macho’s, Chickenwings, Onion Rings.
Hoofdgerechten: Mixed platter, Mixed rib, extra burger bij oneven aantal personen.