Eindhoven

RIBSFACTORY EINDHOVEN

 

RIBSFACTORY EINDHOVEN
Ribsfactory Eindhoven is gevestigd in aan de Kerkstraat in het centrum van Eindhoven. De Kerkstraat – een bruisende straat met diverse horecagelegenheden en winkels – mondt uit in de Rechtestraat, hét winkelhart van Eindhoven. Letterlijk ‘om de hoek’ vindt je een servicebioscoop, iets verderop liggen poppodium Effenaar en het Philips Stadion. Bovendien ligt Ribsfactory Eindhoven op een steenworp afstand van het Stratumseind, een van de langste ‘stapstraten’ van Nederland met meer dan vijftig kroegen en discotheken. Ribsfactory Eindhoven is dan ook voor veel mensen het ideale restaurant om een dagje winkelen af te sluiten of een avondje stappen te beginnen.

Ribsfactory Eindhoven heeft een open keuken, dus je kunt met eigen ogen zien hoe we jouw spareribs, burger of steak bereiden. Ons restaurant heeft 60 zitplaatsen. Op ons windvrije terras met 30 zitplaatsen kun je bovendien heerlijk buiten eten.


Openingstijden
Dagelijks geopend van 17.00 tot 23.00 uur

Bereikbaarheid
Ribsfactory Eindhoven is dagelijks tussen 16.00 en 18.00 uur bereikbaar voor vragen en reserveringen.

Tel.040 236 4616
eindhoven@ribsfactory.nl

Online reserveren

 

Bezorgen

Wel zin in Ribsfactory maar geen zin om de deur uit te gaan? Elke dag tussen 17.00 – 21.30 uur kun jij je favoriete maaltijd bij ons bestellen.

Bestel luxe maaltijden van de beste restaurants en laat ze bij je thuis of op kantoor bezorgen
Adres
Kerkstraat 14, 5611 GJ Eindhoven

Routebeschrijving

 

Parkeren
Ribsfactory Eindhoven ligt op 4 minuten lopen van Q-park Parkeergarage Stadhuisplein.