OVER ONS

OVER ONS

RIBSFACTORY
De spareribrestaurants van Ribsfactory staat bekend om de warme, eigentijdse inrichting en ongedwongen sfeer. De vlotte, gastvrije bediening zorgt ervoor dat de gast zich vertrouwd voelt en graag terugkomt. Wekelijks bezoeken duizenden gasten, van jong tot oud, ‘de Ribs’, zoals die in de volksmond wordt genoemd. De meeste komen uiteraard voor een lekkere sparerib, maar daarnaast bevat onze menukaart ook heerlijke burgers, steaks en zelfs salades voor de gezonde trek. Je maakt je menu af met een van onze lekkere desserts.

Topkwaliteit en versheid van de producten staan bij Ribsfactory voorop. Alles is huisgemaakt en eerlijk geprijsd. De allerlekkerste spareribs, burgers en steaks vind je hier. Zonder toevoeging van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen, 100% pure en eerlijke ingrediënten. Alles wordt in de vestigingen zelf bereid en gegaard, dus geen halffabricaten. Gasten zijn gek op onze authentieke grill-bbq-smaak: het vlees wordt gegrild op het open vuur van lavagrills voor een extra smaaksensatie. De temperatuur op de grills kan oplopen tot wel 400°C. Hierdoor blijven alle sappen en smaken behouden van de ribs, burgers en steaks.

Uiteraard zijn de befaamde spareribs het paradepaardje van Ribsfactory. Het geheim zit hem in het hoogwaardige kwaliteit vlees, marinades naar eigen recept en de bereidingswijze op open vuur van lavagrills. Daardoor vinden de spareribs niet alleen gretig aftrek in de restaurants, maar ook via take-away en een eigen bezorgdienst zodat je ook thuis kan genieten van deze ribs.

Dus… ga jij voor onze Sweet Honey rib, Jack Daniels, of kies jij een van de vele andere gerechten? Bekijk hier al onze restaurants.

Tot snel!