Vacature Restaurant Manager Eindhoven (fulltime)


Vacature Restaurant Manager Eindhoven (fulltime)

Are you ready to get your hands dirty?
In ons restaurant in Eindhoven kunnen we een goede restaurant manager gebruiken!

Wie zijn wij?
Ribsfactory is een restaurantketen met 9 restaurants in Nederland. Op ons menu vind je de lekkerste burgers, steaks, salades en uiteraard de beste spareribs. Onze gasten komen bij ons eten omdat je snel en lekker kunt eten, maar ook gezellig kunt tafelen met familie of vrienden. En dat ook nog tegen fijne prijzen.

Ribsfactory Eindhoven
Ons restaurant in Eindhoven is de eerst geopende Ribsfactory en is gevestigd aan de Kerstraat in het centrum van de stad. Bij het restaurant hebben wij een terras waar onze gasten zowel ’s zomers als ’s winters lekker buiten kunnen zitten om te genieten van hun spareribs.
Onze gerechten worden in een open keuken bereid, waardoor men kan zien hoe al het lekkers door onze grillmasters bereid wordt.

Wat ga je doen als restaurant manager?
Jij bent het gezicht van Ribsfactory Eindhoven en stuurt het volledige team aan. Samen met jouw eerste medewerker bediening run jij het restaurant, waarbij jij de verantwoording draagt. Je verzorgt de lokale administratie, verzorgt bestellingen en staat de overige uren op de vloer. Je bent het voorbeeld in de keuken en in de bediening voor jouw collega’s. Je zorgt voor een fijne werksfeer voor je collega’s en voor een fijne avond aan tafel voor onze gasten.

Wat verwachten wij?

  • Dat je ruime (leidinggevende) ervaring hebt binnen de horeca en bij voorkeur binnen een soortgelijk restaurant
  • Dat je leidinggevende capaciteiten hebt en een kartrekker bent
  • Dat je 40 uur per week inzetbaar bent en dat je op alle dagen en avonden inzetbaar bent
  • Dat je in het bezit bent van je SVH-diploma of bereid bent deze op korte termijn te behalen
  • Dat je woonachtig bent in (de omgeving van) Eindhoven

Wat kun jij verwachten?
Uiteraard wordt je voor jouw harde werken goed beloond. Een restaurant manager krijgt bij Ribsfactory een contract voor 40 uur per week. Je start met een salaris van €2750 bruto en komt in aanmerking voor de bonusregeling voor restaurant managers en deelt mee in de teambonussen. Daarnaast bieden we jou allerlei ontwikkelmogelijkheden en groeit jouw salaris halfjaarlijks met je mee.
Op een lege maag kun je niet werken. Dus heb je honger voordat je begint met werken? Uiteraard maakt onze grillmaster een lekkere burger of iets anders lekkers voor je klaar.

So? Are you ready to become the beste restaurant manager van Ribsfactory?
Om met jou in gesprek te komen ontvangen we graag jouw gegevens. Stuur ons je cv en motivatie toe en we nemen snel contact met je op. Ook als je nog vragen hebt kun je ons bereiken via mail op jobs@ribsfactory.nl.