Vacature Restaurant Manager Ribsfactory Arnhem


Vacature Restaurant Manager Ribsfactory Arnhem

Are you ready to get your hands dirty?
In ons restaurant in Arnhem kunnen we een goede restaurant manager gebruiken!

Wie zijn wij?
Ribsfactory is een restaurantketen met 10 restaurants in Nederland. Op ons menu vind je de lekkerste burgers, steaks, salades en uiteraard de beste spareribs. Onze gasten komen bij ons eten omdat je snel en lekker kunt eten, maar ook gezellig kunt tafelen met familie of vrienden. En dat ook nog tegen fijne prijzen.

Ribsfactory Arnhem
Ons restaurant in Arnhem is gevestigd aan het Jansplein in het centrum van Arnhem. Op het Jansplein hebben wij een groot terras waar onze gasten lekker kunnen genieten van hun spareribs en van de gezellige omgeving.
Onze gerechten worden in een open keuken bereid, waardoor men kan zien hoe al het lekkers door onze grillmasters bereid wordt.

Wat ga je doen als restaurant manager?
Jij bent het gezicht van Ribsfactory Arnhem en stuurt het volledige team aan. Samen met jouw eerste medewerker bediening run jij het restaurant, waarbij jij de verantwoording draagt. Je verzorgt de locale administratie, verzorgt bestellingen en staat de overige uren op de vloer. Je bent het voorbeeld in de keuken en in de bediening voor jouw collega’s. Je zorgt voor een fijne werksfeer voor je collega’s en voor een fijne avond aan tafel voor onze gasten.

Wat verwachten wij?

  • Dat je ruime (leidinggevende) ervaring hebt binnen de horeca en bij voorkeur binnen een soortgelijk restaurant
  • Dat je leidinggevende capaciteiten hebt en een kartrekker bent
  • Dat je 40 uur per week inzetbaar bent en dat je op alle dagen en avonden inzetbaar bent
  • Dat je in het bezit bent van je SVH-diploma of bereid bent deze op korte termijn te behalen
  • Dat je woonachtig bent in (de omgeving van) Arnhem

Wat schuift dat?
Uiteraard wordt je voor jouw harde werken goed beloond. Een restaurant manager krijgt bij Ribsfactory een contract voor 40 uur per week. Je start met een salaris van €2500 bruto en doet meteen mee in onze (eindejaars)bonusregeling, de bonusregeling voor restaurant managers en deelt mee in de teambonussen. Daarnaast bieden we jou allerlei ontwikkelmogelijkheden en groeit jouw salaris halfjaarlijks met je mee.

Op een lege maag kun je geen gas geven. Dus heb je honger voordat je begint met werken? Uiteraard maakt onze grillmaster een lekkere burger of een rib voor je klaar.

So? Are you ready to become the beste restaurant manager van Ribsfactory?
Om met jou in gesprek te komen ontvangen we graag jouw gegevens. Stuur ons je cv en motivatie toe en we nemen snel contact met je op. Ook als je nog vragen hebt kun je ons bereiken via mail op jobs@ribsfactory.nl.