Smaakmakers inzendingen

smaakmakers header1

Hot & sweet – Mark van Dongen

NAAM: Mark van Dongen VESTIGING: Tilburg SMAAK: Hot & Sweet BESCHRIJVING: Hot Spareribs van een combi van ketjap, Madam Jeanette, knoflook en basterdsuiker

Sriracha Smokey Honey – Paul Stevens

NAAM: Paul Stevens VESTIGING: Eindhoven SMAAK: Sriracha Smokey Honey BESCHRIJVING: De perfecte balans tussen pikant en zoet met een licht rokerige smaak die je verwacht van de echte spareribs. Simpel en klassiek met toch een unieke twist. Voor de koriander lovers de keuze om te garneren met verse koriander, maar ook zonder is hij overheerlijk!..

Appel of Texas style – Marnix Miltenburg

NAAM: Marnix Miltenburg VESTIGING: Amersfoort SMAAK: Appel of Texas style BESCHRIJVING: een spicy rub (zout/peper/paprika poeder/cayenne poeder/bruine basterd suiker/knoflook) en dan een glaze van appel-honing. OF zout/peper (50/50), dan gerookt op hickory hout en dan glaze met een "hot sauce" afglaceren.

Bahama mama – Lian Moerenhout

NAAM: Lian Moerenhout VESTIGING: Eindhoven SMAAK: Bahama mama BESCHRIJVING: Tropische marinade van rum en gegrilde ananas.

Soya en wasabi – Jennifer Hagen

NAAM: Jennifer Hagen VESTIGING: Den Bosch SMAAK: Soya en wasabi BESCHRIJVING: Een licht pittige smaak gezouten met soyasaus en het zoete van ketjap

Desert Mistery – Sam Vriens

NAAM: Sam Vriens VESTIGING: Eindhoven SMAAK: Desert Mistery BESCHRIJVING: Marinade: gemalen komijn gemalen koriander zwarte peper paprika poeder kaneel ui poeder knolook poeder verse citroensap knoflook puree sriracha soyasaus (zoet) sambal oelek honing sesam olie bruine suiker

Hellmans Mustard Honey Sauce – Marc Rosentreter

NAAM: Marc Rosentreter VESTIGING: Tilburg SMAAK: Slow grilled Ribs with Hellemans Mustard Honey Sauce BESCHRIJVING: Langzaam op de Green Egg gegrilde spareribs, geserveerd met een heerlijke Mosterd Honingsaus.

Texas BBQ – Rick Smoorenburg

NAAM: Rick Smoorenburg VESTIGING: Tilburg SMAAK: Texas BBQ BESCHRIJVING: Texaanse keuken

Glazed Pear Thyme – Thomas de Wit

NAAM: Thomas de Wit VESTIGING: Tilburg SMAAK: Glazed Pear Thyme BESCHRIJVING: Gekarameliseerde peer met rozemarijn en thijm voor een heerlijke zoet kruidige smaak

Asian honey – Thijs

NAAM: Thijs VESTIGING: Utrecht SMAAK: Asian Honey BESCHRIJVING: Zoete Asiatische smaak

Pineapple Habanero – Lotte Vermeulen

NAAM: Lotte Vermeulen VESTIGING: Utrecht SMAAK: Pineapple Habanero BESCHRIJVING: Een marinade die de ribs lekker mals maakt vanwege de ananas. Licht zoet van de ananas, met een flinke kick van de habanero en met een vleugje knoflook.

Korean BBQ – Nienke van Keulen

NAAM: Nienke van Keulen VESTIGING: Delft SMAAK: Korean BBQ BESCHRIJVING: Overheerlijke, pittige spareribs met zowel zoet, zuur als pittige smaken in een. Past in ieder seizoen, maar is het lekkerst op een koude herfst of winterdag. Heerlijk gemarineerd met een Galbi marinade van onder andere gember, sesam, sojasaus en peertjes.

Cajun Barbecue – Frans vd Aa

NAAM: Frans vd Aa VESTIGING: Den Bosch SMAAK: Cajun barbecue BESCHRIJVING: Ribs gemarineerd met cajun kruiden en een heerlijke barbecue saus

Smokey Antilliaans – Floris Kwakernaat

NAAM: Floris Kwakernaat VESTIGING: Tilburg SMAAK: Smokey Antilliaanse spareribs BESCHRIJVING: Basis van soja, appelazijn, limoen, suiker en kruiden. Met wat chilivlokken voor een lekkere kick.

Mangochutney – Nadia Mulder

NAAM: Nadia Mulder VESTIGING: Arnhem SMAAK: Mangochutney BESCHRIJVING: Zoet en pittig!

Jalapeño and cheese – Froukje van der Klugt

NAAM: Froukje van der Klugt VESTIGING: Arnhem SMAAK: Jalapeño and cheese BESCHRIJVING: De naam zegt t al.

Hickory hot lemon BBQ – Ralph Brok

NAAM: Ralph Brok VESTIGING: Den Bosch SMAAK: Hickory hot lemon BBQ BESCHRIJVING: Een zoete,, frisse met een pittige nasmaak BBQ marinade

Italian – Joep van der Coelen

NAAM: Joep van der Coelen VESTIGING: Den Bosch SMAAK: Italian Herbs BESCHRIJVING: Breng de smaak van Italië de keuken van de Ribsfactory binnen. Een mix van Basilicum, Oregano, Rozemarijn en nog meer kruiden geven de toch al zo lekker ribs de perfecte smaak!

Cuban Mojo – Ferdi Zwamborn

NAAM: Ferdi Zwamborn VESTIGING: Amsterdam SMAAK: Cuban Mojo BESCHRIJVING: Een frisse en pittige marinade van sinaasappel, limoen, koriander, verse chilli's en komijn. Perfect voor varkensvlees.

Jerked Jamaican- Nico Vugs

NAAM: Nico Vugs VESTIGING: Tilburg SMAAK: Jerked jamaican BESCHRIJVING: Een marinade combinatie van scotch bonnet peppers, pimento, cinnamon, soy saus, kruidnagel, nutmeg, knoflook en thyme... Jerk marinade is jamaica in een saus, zoet pittig en smaakvol.

Orange delight – Jean-Pierre Claessens

NAAM: Jean-Pierre Claessens VESTIGING: Eindhoven SMAAK: Orange Delight BESCHRIJVING: Sinaasappel chili marinade, het bitterzoete van de sinaasappel (sap én rasp) is een geweldige frisse smaaksensatie met de kick die de chili geeft. Al jaren een succes uit eigen keuken.

Rozemarijn en Gin – Vasiliki Sideridou

NAAM: Vasiliki Sideridou VESTIGING: Eindhoven SMAAK: Rozemarijn en Gin BESCHRIJVING: 240ml Gin 240ml droog vermouth 1 laurierblad 8 peperkorrels 85 gr. gepureerd witte uien 28 gr. gepureerd wortel 28gr. gepureed selrderij 3 gr. Gepureed knoflook 3 gr. Rozemarijn fijne gehaakt Roer alle ingridienten. Recept is voor 480ml marinade.

Spicy Liquorice – Thom Soethout

NAAM: Thom Soethout VESTIGING: Tilburg SMAAK: Spicy Liquorice BESCHRIJVING: Ribs op basis van een sinaasappel/drop-ervaring, met 5-spices kruiden, zoethout, een tint rode peper, beetje ketjap, laurier, steranijs en natuurlijk sinaasappel-schaafsel!

Melt’s preciesious – Melt Pels

NAAM: Melt Pels VESTIGING: Amersfoort SMAAK: Melt's preciesious BESCHRIJVING: Deze smaak is heel precies en is alleen te omschrijven als: Precies zoet genoeg, maar niet té zoet dat je een plakmond krijgt. Precies plakkerig genoeg, maar niet zó plakkerig dat je je vingers twee keer moet aflikken. Precies rokerig genoeg, maar niet zó rokerig dat..

Kimchi & Szechuan peper – Wouter de Bever

NAAM: Wouter de Bever VESTIGING: Arnhem SMAAK: Kimchi & Szechuan peper BESCHRIJVING: De mooi complexe smaak van gefermenteerde kimchi wordt afgemaakt met een licht tintelende sensatie van de Szechuan peper. Een prachtige oosterse smaaksensatie die het goed doet bij spare ribs. Eventueel te serveren met een lekker geurige rijst ipv friet.

Carolina Reaper flavor – Niels Tempel

NAAM: Niels Tempel VESTIGING: Arnhem SMAAK: Carolina Reaper flavor BESCHRIJVING: Een marinade met de zeer pittige Carolina Reaper peper

Deepfried Ribs – Edin Harbas

NAAM: Edin Harbas VESTIGING: Den Bosch SMAAK: Deepfried ribs BESCHRIJVING: Voor het geval je bang was dat je gezond de pijp uitging.... een nieuwe variatie op je favoriete cheatmeal! Al je favoriete ribs smaken maar dan met krokant goudbruin paneerlaagje om sneller dicht te slibben <3 Ingredienten : Ribs Bloem Eco-vrijeuitloop eieren Zout Bakvet

Miso crust – Jett Dadswell

NAAM: Jett Dadswell VESTIGING: Delft SMAAK: Miso crust BESCHRIJVING: A salty miso soup like taste, lots of fish is cooked this way , but ribs would be excellent also.

Pepernoot – Nienke Veenstra

NAAM: Nienke Veenstra VESTIGING: Den Bosch SMAAK: Pepernoot BESCHRIJVING: De smaak van pepernoten maar dan als sausje over een spare rib of ander stukje vlees.

Honing knoflook chili – Remco Meerwijk

NAAM: Remco Meerwijk VESTIGING: Amersfoort SMAAK: Honing knoflook chili BESCHRIJVING: De zoetheid van honing met de heerlijke smaak van knoflook en de spice van de chili.

Indian curry – Daan Willemsz

NAAM: Daan Willemsz VESTIGING: Den Bosch SMAAK: Indian Curry BESCHRIJVING: De echte kruidige indian flavor rib. Ingrediënten 1 tomaat 1/2 knoflook teentje 2 eetlepels curry poeder 1 lepel fijngehakte gember 2 eetlepels witte wijn azijn 1/2 theelepel geroosterd paprika poeder 1 1/2 eetlepel bruine basterd suiker fijngehakte chili Zout Stappenplan. 1. Blender de tomaat, knoflook,..

Dr Pepper perfection – Danny Devine

NAAM: Danny Devine VESTIGING: Eindhoven SMAAK: Dr Pepper perfection BESCHRIJVING: De heerlijke ribs van Ribsfactory marineren in Dr Pepper, en de Dr Pepper fanclub fans staan op 1,5 meter afstand strak in de rij

Cola on the ribs – Tom Jacobs

NAAM: Tom Jacobs VESTIGING: Eindhoven SMAAK: Cola on the ribs BESCHRIJVING: This is the ONLY rib recipe you will ever need. De ribs eerst koken in Coca cola, ui, knoflook etc Voor het marineren van de ribs; boter, ui, ketchup, mosterd, bruine suiker, niet te vergeten Worcestershire saus, nog meer cola etc.

Garlic Tabasco Madness – Daniël van Stiphout

NAAM: Daniël van Stiphout VESTIGING: Eindhoven SMAAK: Garlic Tabasco Madness BESCHRIJVING: Garlic & Tabasco... say no more! Deze marinade is de ultieme craving voor iedere ribs liefhebber. Dames & Heren lees en imagine: - Veel knoflook - gehakt, geperst of even door de blender. - Un petit peu sesamolie. - Tabasco, beter te veel dan..

Roti – Rutger Corvers

NAAM: Rutger Corvers VESTIGING: Den Bosch SMAAK: Roti BESCHRIJVING: Dit is een klassieke smaak, Surinaams-Nederlandse Spareribs! Ingrediënten: 2 madame jeanette pepers 2 witte uien 3 teentjes knoflook 1 stuk gember van 5 centimeter 2 magiblokjes 2 eetlepels masala kerrie 2 eetlepel suiker Sap van 1 limoen Alles in de blender en deze marinade gebruiken voor..

Black Garlic – Jordi van Breugel

NAAM: Jordi van Breugel VESTIGING: Tilburg SMAAK: Black garlic BESCHRIJVING: De naam zegt het al black garlic

Waimea Mango – Vincent Kikkert

NAAM: Waimea Mango VESTIGING: Delft SMAAK: Waimea Mango BESCHRIJVING: Oma’s recept. Smaak is beleving! Teruggaan naar de mooiste herinnering van mijn leven. Waimea canyon. Een Hawaiiaanse tropisch regenwoud. De weg houdt op en je ziet een terrasje waar iedereen zit te eten. Niet een restaurant, maar gewoon een lieve oude vrouw die met heel haar..

Black Bean Beer – Pim Caris

NAAM: Pim Caris VESTIGING: Utrecht SMAAK: Black Bean Beer BESCHRIJVING: Ingrediënten: Japanse soyasaus - 100ml per 1 kg ribs Knoflook - 1 teen per 1kg ribs Sjalotten - 2 per 1kg ribs Donker Bier (Bock, Stout) - 1 fles per 1kg ribs Bereiding 1. Snij de knoflook en sjalotten fijn en bak aan 2. Voeg..

Hoisin Glaze – Joanna Smeele

NAAM: Joanna Smeele VESTIGING: Amersfoort SMAAK: Hoisin Glaze BESCHRIJVING: Miso, honing, lichte sojasaus en knoflook. Miso is ontzettend lekker umami en steeds bekender in de Europese keuken. Wanneer je miso mixt met honing en soja, krijg je hoisin saus

Asian – Adriana Rivera

NAAM: Adriana Rivera VESTIGING: Amersfoort SMAAK: Asian BESCHRIJVING: Ribs with hoysin sauce would make a DELICIOUS mix 😍 Maybe with some orange or lemon in it, all nice and stickyyyyy

Sweet Maïs – Berry Peeters

NAAM: Berry Peeters VESTIGING: Amersfoort SMAAK: Sweet Maïs BESCHRIJVING: Maïs met een zoete honing smaak.

Yummy Yakitori – Kim Westerlink

NAAM: Kim Westerlink VESTIGING: Den Bosch SMAAK: Yummy Yakitori BESCHRIJVING: Heerlijke Japanse saus. Lekker sticky!

Rendang – Sheila Backx

NAAM: Sheila Backx VESTIGING: Den Bosch SMAAK: Rendang BESCHRIJVING: Indische smaak rendang spareribs

Asian Honey Mustard – Tommy Kriellaars

NAAM: Tommy Kriellaars VESTIGING: Tilburg SMAAK: Asian Honey Mustard BESCHRIJVING: Een honing mosterd marinade met een Aziatische kick! Een ware smaaksensatie. 1 eetlepel grove mosterd 25 ml sojasaus 1 theelepel honing 1/2e sjalotje

Mexican crispy style – Naomi Jans

NAAM: Naomi Jans VESTIGING: Eindhoven SMAAK: Mexican crispy style BESCHRIJVING: Een spicy mexican taste met daarop gekruimelde nacho’s .. de smaak is pittig met een soort chiliconcarne smaak beetje smokey en met knapperige nacho on top

Truffel – Annemieke Peters

NAAM: Annemieke Peters VESTIGING: Eindhoven SMAAK: Truffel BESCHRIJVING: De overheerlijke smaak van echte truffels!

Tropical Thunder – Sven Kardol

NAAM: Sven Kardol VESTIGING: Delft SMAAK: Tropical thunder BESCHRIJVING: Mango habenaro. Een zoete spicy smaak. Ingrediënten 3 habanero pepers ½ mango 3 eetlepels witte vinegar 1 knoflook kloof 2½ eetlepel donker bruine suiker 1½ theelepel maple syrup 1 theelepel zout Hoe te maken. 1. Combineer de mango, pepers, vinegar en knoflook in een blender. Blend..

Because Bacon – Jordi Valk

NAAM: Jordi Valk VESTIGING: Eindhoven SMAAK: Because Bacon BESCHRIJVING: Bacon flavoured ribs, Cause everything is better with Bacon!

Sumatran Jungle Pepper – Sitta yan

NAAM: Sitta yan VESTIGING: Amsterdam SMAAK: Sumatran Jungle Pepper BESCHRIJVING: In de jungle van Noord Sumatra groeit een unique wilde peper, mild pikant met intense citrus tonen, genaamd Andaliman, Gemarineerd met gember, galangal, geelwortel, citroengras, kecap manis en wat groene chilis. Reis je even met ons mee door de jungles van Sumatra.

Fanta sea – Amanda Vale

NAAM: Amanda Vale VESTIGING: Arnhem SMAAK: Fanta sea BESCHRIJVING: Een sinasappel en chili marinade! Zoet zure combo.

Apple Cider – Twan van Someren

NAAM: Twan van Someren VESTIGING: Delft SMAAK: Apple Cider BESCHRIJVING: De smaak van de marinade een fris en licht zoete smaak van apple cider. Ribs (/varkensvlees) zijn natuurlijk al lichtzoet van zichzelf dus de smaak van apple cider past daar perfect bij! Van cider is erg eenvoudig een heerlijke marinade / saus van te maken..

Pepper & Peanuts – Daisy van Leijsen

NAAM: Daisy van Leijsen VESTIGING: Tilburg SMAAK: Pepper & Peanuts BESCHRIJVING: Ribs in een lekker licht-pittige pindasaus, of zoals we dat in Brabant zeggen.. Satésaus!! Pepper & Peanuts: zoet maar ook licht pikant, dit wilt toch iedereen? Yum!

Frank’s red ribs – Carlijn Verweijmeren

NAAM: Carlijn Verweijmeren VESTIGING: Tilburg SMAAK: Frank's red ribs BESCHRIJVING: Het vlees marineren in Frank's Redhot wings saus - een echte aanrader!

Baileys sweet honey – Valentijn Goossens

NAAM: Valentijn Goossens VESTIGING: Tilburg SMAAK: Baileys sweet honey BESCHRIJVING: Een heerlijk zachte smaak van caramel gemixt met een heerlijke honing/ ketjap marinade.

Speculaaskruiden – Sander Tuinhof

NAAM: Sander Tuinhof VESTIGING: Amsterdam SMAAK: Speculaaskruiden BESCHRIJVING: Smaak is heerlijk zeker in de winter door de speculaas kruiden die erin zitten geeft het echt een soort kruidnoten/speculaas smaak wat heerlijk is in deze tijd.   Dry Rub ingredienten (marinade) Rub is voor 2 strengen spareribs   1 cup bruine suiker 2 theelepels uienpoeder 2..

Trappist! – Stijn Kennekens

NAAM: Stijn Kennekens VESTIGING: Tilburg SMAAK: Trappist BESCHRIJVING: Pak een bier van la trappe, bijvoorbeeld de dubbel of de quadruppel

AANMELDEN

Na aanmelden controleren we je inzending en ontvang je binnen 48uur van ons een bevestigingsmail.

Voor- en Achternaam

Woonplaats & Favoriete Ribsfactory/Ribsdelivery vestiging

Je e-mailadres

Je telefoonnummer

Naam van de smaak

Omschrijving smaak

delivery ribs