Smaakmakers

Smaakmakers

smaakmakers header1

WIN MET JOUW SMAAK!

Ribsfactory & Ribsdelivery maken al jaren de lekkerste marinades voor spareribs. Sommige marinades krijgen een vaste plek op de kaart en sommige komen in de vorm van een special voorbij. Sinds kort staan naast onze fameuze spareribs ook chicken ribs en de short rib (rund) op de kaart, deze zijn allemaal beschikbaar in onze 5 overheerlijke marinades; Smokey Original, Hot Mexican, Jack Daniel’s, Sweet Honey en Garlic.

Nu ben jij aan de beurt…

In deze corona periode kunnen we minder – en in bepaalde periodes geen – gasten ontvangen. Tijd om jullie thuis aan het werk te zetten! Wij zijn samen met Hellmann’s op zoek naar dé nieuwe marinade voor onze menukaart! Let op! Deze moet passen bij alle 3 de soorten ribs. Ben jij de marinadekoning(in)… onze nieuwe smaakmaker? Bedenk je smaak, verzamel stemmen en maak kans op de Big Green Egg en andere mooie prijzen!

Eind december tellen we de stemmen. De 3 smaken met de meeste stemmen strijden in de finaleronde voor onze kritische jury om de overwinning!

Inspiratie opdoen door onze marinades te proeven? Bij bijna alle Ribsfactory vestigingen en onze Ribsdelivery bezorgrestaurants kun je onze gerechten afhalen en thuis laten bezorgen.

AANMELDEN

Na aanmelden controleren we je inzending en ontvang je binnen 48uur van ons een bevestigingsmail.

Voor- en Achternaam

Woonplaats & Favoriete Ribsfactory/Ribsdelivery vestiging

Je e-mailadres

Je telefoonnummer

Naam van de smaak

Omschrijving smaak

delivery ribs