Vacature bezorger Ribsfactory Amersfoort


Vacature bezorger Ribsfactory Amersfoort

Are you ready to get your hands dirty?
In ons restaurant in Amersfoort kunnen we nog een goede bezorger food gebruiken!

Wie zijn wij?
Ribsfactory is een restaurantketen met 10 restaurants in Nederland. Op ons menu vind je de lekkerste burgers, steaks, salades en uiteraard de beste spareribs. Onze gasten komen bij ons eten omdat je snel en lekker kunt eten, maar ook gezellig kunt tafelen met familie of vrienden. En dat ook nog tegen fijne prijzen.

Ribsfactory Amersfoort
Ribsfactory Amersfoort is gevestigd aan het Hof, het grootste en mooiste plein van de stad. Aan het Hof hebben wij een groot terras waar onze gasten lekker kunnen genieten van hun spareribs en van de gezellige omgeving. Onze gerechten worden in een open keuken bereid, waardoor men kan zien hoe al het lekkers door onze grillmasters bereid wordt.

Wat ga je doen als bezorger food?
Jij maakt vooral onze gasten thuis heel blij! Wanneer iemand online een lekkere rib of burger bestelt, bezorg jij deze pijlsnel met de scooter. Zo snel, dat het eten nog warm is en een ijsje nog niet gesmolten.

Wat verwachten wij?

  • Dat je kunt scooter kunt rijden
  • Dat je super gemotiveerd bent, op tijd komt en bereid bent lekker hard te werken
  • Dat je graag in een superleuk team wil werken
  • Dat je uit (omgeving) Amersfoort komt

Wat schuift dat?
Uiteraard wordt je voor jouw harde werken goed beloond. Een bezorger food werkt bij Ribsfactory veelal op een flexibel contract op payrollbasis. Je start met een salaris conform Horeca CAO. Begin je op tijd? Dan eet je lekker een ribje met ons mee.

So? Are you ready to become the beste foodbezorger van Ribsfactory?
Om met jou in gesprek te komen ontvangen we graag jouw gegevens. Stuur ons je cv en motivatie toe en we nemen snel contact met je op. Ook als je nog vragen hebt kun je ons bereiken via mail op jobs@ribsfactory.nl.