Vacature bezorger food Ribsfactory Nijmegen


Vacature bezorger food Ribsfactory Nijmegen

Are you ready to get your hands dirty?
In ons restaurant in Nijmegen kunnen we nog een goede bezorger food gebruiken! Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan?

Wie zijn wij?
Ribsfactory is een restaurantketen met 10 restaurants in Nederland. Op ons menu vind je de lekkerste burgers, steaks, salades en uiteraard de beste spareribs. Onze gasten komen bij ons eten omdat je snel en lekker kunt eten, maar ook gezellig kunt tafelen met familie of vrienden. En dat ook nog tegen fijne prijzen.

Ribsfactory Nijmegen
Ons restaurant in Nijmegen is gevestigd aan de Waalkade, aan de rand van het centrum van de stad. Aan de Waalkade hebben wij een terras waar onze gasten lekker kunnen genieten van hun spareribs en van de gezellige omgeving en het uitzicht.
Onze gerechten worden in een open keuken bereid, waardoor men kan zien hoe al het lekkers door onze grillmasters bereid wordt.

Wat ga je doen als bezorger food?
Jij maakt vooral onze gasten thuis heel blij! Wanneer iemand online een lekkere rib of burger bestelt, bezorg jij deze pijlsnel op de fiets of met de scooter. Zo snel, dat het eten nog warm is en een ijsje nog niet gesmolten.

Wat verwachten wij?

  • Dat je kunt scooteren
  • Dat je super gemotiveerd bent, op tijd komt en bereid bent lekker hard te werken
  • Dat je graag in een superleuk team wil werken

Wat schuift dat?
Uiteraard wordt je voor jouw harde werken goed beloond. Een bezorger food werkt bij Ribsfactory veelal op een flexibel contract op payrollbasis. Je start met een salaris conform Horeca CAO en deelt mee in de teambonussen. Voor iedere bezorgde maaltijd krijg je bovendien nog een extra bonus uitbetaald. Begin je op tijd? Dan eet je lekker een ribje met ons mee.

So? Are you ready to become the beste foodbezorger van Ribsfactory?
Om met jou in gesprek te komen ontvangen we graag jouw gegevens. Stuur ons je cv en motivatie toe en we nemen snel contact met je op. Ook als je nog vragen hebt kun je ons bereiken via mail op jobs@ribsfactory.nl.