Vacature Eerste Medewerker Bediening Ribsfactory Breda (fulltime)


Vacature Eerste Medewerker Bediening Ribsfactory Breda (fulltime)

Are you ready to get your hands dirty?
In ons restaurant in Breda kunnen we nog een goede eerste medewerker bediening gebruiken!

Wie zijn wij?
Ribsfactory is een restaurantketen met 10 restaurants in Nederland. Op ons menu vind je de lekkerste burgers, steaks, salades en uiteraard de beste spareribs. Onze gasten komen bij ons eten omdat je snel en lekker kunt eten, maar ook gezellig kunt tafelen met familie of vrienden. En dat ook nog tegen fijne prijzen.

Ribsfactory Breda
Ons restaurant in Breda is gevestigd aan de Grote Markt. Het centrum van Breda. Op de Grote Markt hebben wij een terras waar onze gasten lekker kunnen genieten van hun spareribs en van de gezellige omgeving.
Onze gerechten worden in een open keuken bereid, waardoor men kan zien hoe al het lekkers door onze grillmasters bereid wordt.

Wat ga je doen als eerste medewerker?
Jij bent de rechterhand van de restaurant manager. Samen run je het restaurant en bij afwezigheid van de restaurant manager neem jij de leiding en verantwoording op je. Daarbij sta je op de vloer en ben je het voorbeeld in de keuken en bediening voor jouw collega’s. Je zorgt voor een fijne werksfeer voor je collega’s en voor een fijne avond aan tafel voor onze gasten.

Wat verwachten wij?

  • Dat je ruime ervaring hebt binnen de horeca en bij voorkeur binnen een soortgelijk restaurant
  • Dat je leidinggevende capaciteiten hebt en een kartrekker bent
  • Dat je 32 tot 38 uur per week inzetbaar bent en dat je op alle dagen inzetbaar bent
  • Dat je in het bezit bent van je SVH-diploma of bereid bent deze op korte termijn te behalen
  • Dat je woonachtig bent in (de omgeving van) Breda

Wat schuift dat?
Uiteraard wordt je voor jouw harde werken goed beloond. Een eerste medewerker bediening krijgt bij Ribsfactory een contract voor 38 uur per week. Je start met een salaris van €1850 bruto en deelt mee in de teambonussen. Daarnaast bieden we jou allerlei ontwikkelmogelijkheden en groeit jouw salaris halfjaarlijks met je mee.
Op een lege maag kun je geen gas geven. Dus heb je honger voordat je begint met werken? Uiteraard maakt onze grillmaster een lekkere burger of een rib voor je klaar.

So? Are you ready to become the best eerste medewerker bediening van Ribsfactory? Om met jou in gesprek te komen ontvangen we graag jouw gegevens. Stuur ons je cv en motivatie toe en we nemen snel contact met je op. Ook als je nog vragen hebt kun je ons bereiken via mail op jobs@ribsfactory.nl.