Vacature Eerste Medewerker Bediening Ribsfactory Eindhoven (parttime)


Vacature Eerste Medewerker Bediening Ribsfactory Eindhoven (parttime)

Are you ready to get your hands dirty?
In ons restaurant in Eindhoven kunnen we nog een goede eerste medewerker bediening gebruiken!

Wie zijn wij?
Ribsfactory is een restaurantketen met 10 restaurants in Nederland. Op ons menu vind je de lekkerste burgers, steaks, salades en uiteraard de beste spareribs. Onze gasten komen bij ons eten omdat je snel en lekker kunt eten, maar ook gezellig kunt tafelen met familie of vrienden. En dat ook nog tegen fijne prijzen.

Ribsfactory Eindhoven
Ons restaurant in Eindhoven is de eerst geopende Ribsfactory en is gevestigd aan de Kerstraat in het centrum van de stad. Bij het restaurant hebben wij een terras waar onze gasten zowel ’s zomers als ’s winters lekker buiten kunnen zitten om te genieten van hun spareribs.

Onze gerechten worden in een open keuken bereid, waardoor men kan zien hoe al het lekkers door onze grillmasters bereid wordt.

Wat ga je doen als eerste medewerker?
Jij bent de rechterhand van de restaurant manager. Samen run je het restaurant en bij afwezigheid van de restaurant manager neem jij de leiding en verantwoording op je. Daarbij sta je op de vloer en ben je het voorbeeld in de keuken en bediening voor jouw collega’s. Je zorgt voor een fijne werksfeer voor je collega’s en voor een fijne avond aan tafel voor onze gasten.

Wat schuift dat?
Uiteraard wordt je voor jouw harde werken goed beloond. Een eerste medewerker bediening krijgt een contract bij Ribsfactory waarbij het aantal uur nog in overleg is. Je start met een salaris van €1850 bruto en deelt mee in de teambonussen. Daarnaast bieden we jou allerlei ontwikkelmogelijkheden en groeit jouw salaris halfjaarlijks met je mee.
Op een lege maag kun je geen gas geven. Dus heb je honger voordat je begint met werken? Uiteraard maakt ons grillmaster een lekker maaltje voor je klaar.

So? Are you ready to become the best eerste medewerker bediening van Ribsfactory?
Om met jou in gesprek te komen ontvangen we graag jouw gegevens. Stuur ons je cv en motivatie toe en we nemen snel contact met je op.