Vacature Keukenmedewerker Ribsfactory Amersfoort (fulltime / parttime)


Vacature Keukenmedewerker Ribsfactory Amersfoort (fulltime / parttime)

Are you ready to get your hands dirty?
In ons restaurant in Amersfoort kunnen we nog een goede keukenmedewerker gebruiken!

Wie zijn wij?
Ribsfactory is een restaurantketen met 10 restaurants in Nederland. Op ons menu vind je de lekkerste burgers, steaks, salades en uiteraard de beste spareribs. Onze gasten komen bij ons eten omdat je snel en lekker kunt eten, maar ook gezellig kunt tafelen met familie of vrienden. En dat ook nog tegen fijne prijzen.

Ribsfactory Amersfoort
Ribsfactory Amersfoort is gevestigd aan het Hof, het grootste en mooiste plein van de stad. Aan het Hof hebben wij een groot terras waar onze gasten lekker kunnen genieten van hun spareribs en van de gezellige omgeving. Onze gerechten worden in een open keuken bereid, waardoor men kan zien hoe al het lekkers door onze grillmasters bereid wordt.

Wat ga je doen als keukenmedewerker?
Jij bent de rechterhand van onze grillmaster. Je ondersteunt hem of haar bij het bereiden van de lekkerste gerechten. Zodra de bonnen uit de printer komen verdelen jullie de werkzaamheden en start je met het klaarzetten van de juiste borden en begin je met opmaken. Je bereidt zelfstandig voorgerechten en ondersteunt bij het maken van de hoofdgerechten. Tussendoor zorg je ervoor dat de keuken netjes en schoon blijft en help je de spoelkeuken met de afwas. Aan het einde van de avond zorgen jullie er samen voor dat jullie de keuken netjes achterlaten.

Wat verwachten wij?

  • Dat je een echte aanpakker bent
  • Dat je zowel de kok ondersteunt, als bijspringt in de spoelkeuken indien dit nodig is
  • Dat je enkele avonden per week inzetbaar bent
  • Dat je in (de omgeving van) Amersfoort woont

Wat schuift dat?
Uiteraard wordt je voor jouw harde werken goed beloond. Een keukenmedewerker werkt bij Ribsfactory veelal op een flexibel contract op payrollbasis. Je start met een salaris conform Horeca CAO. Daarnaast bieden we jou allerlei ontwikkelmogelijkheden middels opleidingen en trainingen, zowel online als on the job.

So? Are you ready to become the beste keukenmedewerker van Ribsfactory?
Om met jou in gesprek te komen ontvangen we graag jouw gegevens. Stuur ons je cv en motivatie toe en we nemen snel contact met je op. Ook als je nog vragen hebt kun je ons bereiken via mail op amersfoort@ribsfactory.nl.