Vacature grillmaster / kok (fulltime)


Vacature grillmaster / kok (fulltime)

Are you ready to get your hands dirty?
In ons restaurant in Nijmegen kunnen we nog een goede grillmaster gebruiken!

Wie zijn wij?
Ribsfactory is een restaurantketen met 10 restaurants in Nederland. Op ons menu vind je de lekkerste burgers, steaks, salades en uiteraard de beste spareribs. Onze gasten komen bij ons eten omdat je snel en lekker kunt eten, maar ook gezellig kunt tafelen met familie of vrienden. En dat ook nog tegen fijne prijzen.

Ribsfactory Nijmegen
Ons restaurant in Nijmegen is gevestigd aan de Waalkade, aan de rand van het centrum van de stad. Aan de Waalkade hebben wij een terras waar onze gasten lekker kunnen genieten van hun spareribs en van de gezellige omgeving en het uitzicht.
Onze gerechten worden in een open keuken bereid, waardoor men kan zien hoe al het lekkers door onze grillmasters bereid wordt.

Wat ga je doen als grillmaster?
Jij bent onze man of vrouw in de keuken en bereidt daar onze heerlijke gerechten. Je start in de middag al met alle voorbereidingen. Je maakt de keuken gereed en start met het snijden van groenten en het voorbereiden van het vlees.
Net voordat het restaurant geopend is hebben je collega’s al honger en maak je voor hun een lekker maaltje klaar. Uiteraard eet je als kok zelf ook nog even mee.
Om 17:00 uur is het restaurant geopend en komen de eerste bonnen met bestellingen binnen. Jij zorgt ervoor dat alle gerechten op tijd en op de juiste manier bereid en op het bord gepresenteerd de keuken verlaten. Dit maakt onze gasten namelijk echt blij!
Aan het einde van de avond zorg je ervoor dat alles wordt opgeruimd en je de keuken netjes achterlaat.

Wat verwachten wij?
Het belangrijkste is jouw motivatie, jouw flexibiliteit en de wil om hard te werken. Heb je deze drie ingrediënten in huis, dan komen we al een heel eind. Heb je daarbij ook nog ervaring als kok en zelfs relevante diploma’s? Dan ben jij de man of vrouw die we zoeken.
Verder is het heel handig als je in (omgeving) Nijmegen woont.

Wat schuift dat?
Uiteraard wordt je voor jouw harde werken goed beloond. Een grillmaster / kok krijgt bij Ribsfactory een contract voor 38 uur per week. Je start met een salaris van €1800 bruto en doet meteen mee in onze (eindejaars)bonusregeling en deelt mee in de teambonussen. Daarnaast bieden we jou allerlei ontwikkelmogelijkheden en groeit jouw salaris halfjaarlijks met je mee.

So? Are you ready to become the best grillmaster van Ribsfactory?
Om met jou in gesprek te komen ontvangen we graag jouw gegevens. Stuur ons je cv en motivatie toe en we nemen snel contact met je op. Ook als je nog vragen hebt kun je ons bereiken via mail op jobs@ribsfactory.nl.