Vacature Medewerker bediening Ribsfactory Eindhoven (parttime / fulltime)


Vacature Medewerker bediening Ribsfactory Eindhoven (parttime / fulltime)

Are you ready to get your hands dirty?
In ons restaurant in Eindhoven kunnen we nog een goede medewerker bediening gebruiken!

Wie zijn wij?
Ribsfactory is een restaurantketen met 9 restaurants in Nederland. Op ons menu vind je de lekkerste burgers, steaks, salades en uiteraard de beste spareribs. Onze gasten komen bij ons eten omdat je snel en lekker kunt eten, maar ook gezellig kunt tafelen met familie of vrienden. En dat ook nog tegen fijne prijzen.

Ribsfactory Eindhoven
Ons restaurant in Eindhoven is de eerst geopende Ribsfactory en is gevestigd aan de Kerstraat in het centrum van de stad. Bij het restaurant hebben wij een terras waar onze gasten zowel ’s zomers als ’s winters lekker buiten kunnen zitten om te genieten van hun spareribs.
Onze gerechten worden in een open keuken bereid, waardoor men kan zien hoe al het lekkers door onze grillmasters bereid wordt.

Wat ga je doen als medewerker bediening?
Jij bent het gezicht van ons restaurant en bezorgt onze gasten een fijne avond. Je ontvangt gasten en geeft ze een warm welkom bij binnenkomst. Je brengt ze naar hun tafeltje, neemt de bestellingen op en serveert hun drankjes. Zodra je het belletje in de keuken hoort serveer je de maaltijden uit. Met drie borden lopen is wat kunst- en vliegwerk, maar dat leer je zo! Je zorgt ervoor dat het restaurant netjes en schoon blijft en doet af en toe een check bij de toiletten. Jij zorgt er mede voor dat de gast 100% tevreden naar huis gaat.

Wat levert dat op?
Uiteraard wordt je voor jouw harde werken goed beloond. Een medewerker bediening werkt bij Ribsfactory veelal op een flexibel contract op payrollbasis. Je start met een salaris conform Horeca CAO en deelt mee in de teambonussen. Daarnaast bieden we jou allerlei ontwikkelmogelijkheden middels opleidingen en trainingen, zowel online als on the job. Begin je om 16:30 uur of eerder dan eet je lekker wat mee. En om af te koelen na een avond knallen drink je gezellig nog wat met je collega’s

So? Are you ready to become the best medewerker bediening van Ribsfactory?
Om met jou in gesprek te komen ontvangen we graag jouw gegevens. Stuur ons je cv en motivatie toe en we nemen snel contact met je op. Heb je nog vragen dan kun je ons ook bereiken op jobs@ribsfactory.nl.