Vacature Medewerker Spoelkeuken Ribsfactory Tilburg (parttime)


Vacature Medewerker Spoelkeuken Ribsfactory Tilburg (parttime)

Are you ready to get your hands dirty?
In ons restaurant in Tilburg kunnen we nog een goede medewerker spoelkeuken gebruiken!

Wie zijn wij?
Ribsfactory is een restaurantketen met 10 restaurants in Nederland. Op ons menu vind je de lekkerste burgers, steaks, salades en uiteraard de beste spareribs. Onze gasten komen bij ons eten omdat je snel en lekker kunt eten, maar ook gezellig kunt tafelen met familie of vrienden. En dat ook nog tegen fijne prijzen.

Ribsfactory Tilburg
Ons restaurant in Tilburg is gevestigd aan de Korte Heuvel, in het centrum van de stad. Op de Korte Heuvel hebben wij een terras waar onze gasten lekker kunnen genieten van hun spareribs en van de gezellige omgeving. Onze gerechten worden in een open keuken bereid, waardoor men kan zien hoe al het lekkers door onze grillmasters bereid wordt.

Wat ga je doen als medewerker spoelkeuken?
Jij bent de ondersteuning van de keuken. Je zorgt ervoor dat alle afwas steeds snel en netjes wordt weggewerkt, zodat de kok verder kan met zijn werk. Is het even heel druk in de keuken, dan help je waar je kunt.
Aan het einde van de avond zorgen jullie er samen voor dat de keuken netjes wordt achterlaten.

Wat verwachten wij?

  • Dat je een echt aanpakker bent en flexibel inzetbaar bent op verschillende soorten werkzaamheden
  • Dat je enkele avonden per week inzetbaar bent
  • Dat je woont in (de omgeving van) Tilburg

Wat schuift dat?
Uiteraard wordt je voor jouw harde werken goed beloond. Een medewerker spoelkeuken werkt bij Ribsfactory veelal op een flexibel contract op payrollbasis. Je start met een salaris conform Horeca CAO en deelt mee in de teambonussen. Daarnaast bieden we jou allerlei ontwikkelmogelijkheden middels opleidingen en trainingen, zowel online als on the job. En, de fooi die jullie verdiend hebben, krijg je mooi ook nog mee naar huis.

So? Are you ready to become the beste medewerker spoelkeuken van Ribsfactory?
Om met jou in gesprek te komen ontvangen we graag jouw gegevens. Stuur ons je cv en motivatie toe en we nemen snel contact met je op. Ook als je nog vragen hebt kun je ons bereiken via mail op jobs@ribsfactory.nl.